Credit rapid IMM în 24 ore

Finanțarea afacerii tale nu a fost niciodată mai simplă!

Avantaje Credit IMM

Analiza online

Analiza online

Știai că oferim cea mai rapidă finanțare IMM? De ce? Pentru că aplici online și primești răspunsul tot online! Procesul de analiză se desfășoară online și obții creditul IMM fără să fie nevoie să vii la bancă! Aplici când vrei tu!

Rate fixe

Rate fixe

Cu creditul urgent IMM beneficiezi de rate fixe pe toată durata creditului, astfel încât planurile tale să decurgă așa cum ți-ai propus

Rapid

Rapid

Creditul urgent IMM este destinat antreprenorilor în căutare de forme de finanțare rapide. Așa că aplică acum și primești răspuns în doar 6 ore și banii îți intră în cont în maxim 24 de ore.

Sumă generoasă

Sumă generoasă

Creditul de investiții pentru imm-uri este foarte generos cu firmele mici și mijlocii. O astfel de finanțare poate ajunge chiar și la sume de 450.000 de lei, ceea ce înseamnă că îți poate acoperi nevoile rapid și eficient.

Returnare în 48 de luni

Returnare în 48 de luni

Aplici, primești banii și îi returnezi în funcție de posibilități. Creditul IMM este și flexibil pentru că poți alege planul de rambursare care ți se potrivește, adaptat specificului activității tale, pe o perioadă mai lungă, până la 48 de luni.

Fără documente pentru destinație

Fără documente pentru destinație

Pentru creditul rapid IMM aplici doar cu documentele pe care le ai în posesie fără să fie nevoie de documente care să ateste destinația banilor.

Aplică aici pentru un credit pentru afacerea ta

Contact Us

Citeste mai mult

Credius IFN SA, insitituție financiară nebancară specializată în creditări multiple, denumită în continuare Credius, în calitate de operator de date cu caracter personal conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor), vă aduce la cunoștință următoarele:

Începând cu data de 21.10.2022, activitatea de creditare pentru Persoane Juridice se va face direct de către Business Microcredit, partener din cadrul grupului Credius, astfel încât prin prin completarea formularului de contact, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal (date de identificare, date de contact, date financiare, date ce privesc săvârșirea fraudelor etc. Pentru detalii suplimentare consultați secțiunea Termeni și Condiții [//businessmicrocredit.ro/termeni-si-conditii/]) de către noua entitate. Având în vedere că Regulamentul 679/2016 (GDPR) se aplică doar persoanelor fizice, vor fi prelucrate datele cu caracter personal ale persoanelor fizice, care au legătură cu societatea și care doresc să acceseze finanțarea (asociați, acționari, administratori, directori etc).

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate și stocate în cadrul grupului Credius doar în scopuri legitime ce țin de relațiile de afaceri și având un temei legal de prelucrare prevăzut de legislația în vigoare aplicabilă la nivel European și intern (încheierea și executarea contractelor, îndeplinirea obligațiilor legale ale operatorului, marketing, realizarea proceselor de afaceri etc). Refuzul dumneavoastră de accesare a noii pagini duce la imposibilitatea stabilirii unei relații de afaceri și a utilizării serviciilor de finanțare aferente.

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal
Sunt de acord cu politica de confidentialitate Credius*

Creditele pentru IMM, solutii de finanțare avatajoase pentru afaceri!

Cum aplici?

Completezi online formularul de contact pentru un credit IMM

Primești automat formularul de cerere și documentele necesare în vederea preaprobării finanțării IMM

Ne trimiți înapoi cererea completată și atașezi documentele solicitate pentru obținerea creditului IMM

Aștepți răspunsul și aprobarea noastră

Banii ajung direct în contul tău în 24 de ore (în zile lucrătoare)

Credit IMM rapid pentru afaceri la început de drum

Pentru că știm că la început de drum nu este ușor, creditele pentru firme noi sunt cele mai potrivite forme de finanțare. Creditul urgent IMM este flexibil și îți asigură creșterea mai rapidă a afacerii, alimentarea stocurilor pentru o perioadă mai aglomerată sau acoperirea unor datorii.

Cu o cerere de credit completată online și cu un minim de documente, ai acces la finanțare rapidă direct în contul tău în 24 de ore!

Investește în afacerea ta cu un credit IMM

Avantajul creditelor rapide pentru imm este numărul nelimitat de destinații pe care îl poate avea suma de bani împrumutată, în funcție de nevoile fiecărei afaceri în parte. De exemplu, creditul imm rapid poate fi folosit pentru refacerea stocurilor de marfă, pentru a plăti furnizorii, salariile sau pentru a acoperi diverse taxe datorate statului. O altă destinație a banilor poate fi achiziționarea de autovehicule, utilaje sau pentru amenajarea punctului de lucru în sine.

Cel mai rapid și simplu credit IMM!

Trimite-ne pe mail (pj@credius.ro) următoarele documente:

Balanța pe luna a-12-a a anului anterior

Balanța pe ultima lună depusă

Bilanțul pentru anul anterior

Cererea în format PDF editabil – descarcă cererea de aici

Certificatul de înregistrare fiscal

Când băncile spun Nu, noi spunem DA!

Dorim să devenim partenerii dvs de nădejde atunci când apare o nevoie urgentă de bani! Vă oferim cea mai rapidă și simplă variantă de acoperire a nevoii dvs financiare.
Misiunea unui credit IMM este a aceea de a deveni sursa ta principală de finanțare. Mai ales când aplici atât de simplu în câțiva pași.
Planul afacerii tale se poate concretiza mai repede contând pe suportul oferit de o finanțare IMM!