Credite persoane juridice

Credit urgent persoane juridice

  • Rapiditate
  • Minim de documente
  • Rate fixe
  • Plan flexibil de rambursare

Solutii de finantare pentru persoane juridice

Deschiderea unui business de la zero riscă să fie un proces destul de costisitor și care să te consume, atât psihic și emoțional, dar în special financiar. Dacă ajungi în situația asta, trebuie să știi că există așa-numitele credite pentru persoane juridice, cu ajutorul cărora afacerea se va putea dezvolta în continuare, depășind posibilele piedici. Știm că nu e atât de ușor să-ți pui visurile în practică și să începi o afacere, dar poți primi ușor și rapid tot sprijinul pentru a o crește și pentru a atinge succesul dorit.

Cu un credit pentru persoane juridice, ai posibilitatea de a îți susține activitatea existentă, de a îți extinde afacerea sau de a acoperi nevoile de finanțare ale afacerii tale.

Pentru că un credit pentru persoane juridice reprezintă un mecanism avantajos de sprijin pentru un business, fie la început de drum, fie într-un moment de impas, tot mai mulți proprietari și asociați ai diverselor firme se întreabă dacă pot obține un astfel de program de finanțare.

Ce este un credit pentru persoane juridice?

Creditul pentru persoane juridice reprezintă o sumă de bani pe care o poți accesa în vederea finanțării afacerii proprii. Acest tip de credit vine în completarea resurselor financiare proprii atunci când acestea sunt insuficiente pentru finalizarea planurilor de investiții inițiale ale firmei.

 

Un credit pentru persoane juridice, se dovedește a fi foarte folositor în diverse situații prin care poate trece afacerea ta. În primul rând, vei putea utiliza banii obținuți pentru a achita anumite facturi urgente, sau unele salarii restante, pentru care pur și simplu nu mai dispui de lichidități, dar care nici nu mai suportă amânare.

Ce suma poti obtine printr-un credit pentru persoane juridice

Rolul unui credit IMM este a acela de a deveni sursa ta principală de finanțare. De aceea suma maximă care poate fi acordată printr-un credit urgent IMM poate ajunge chiar și la suma de 450.000 de lei, ceea ce înseamnă că îți poate acoperi nevoile rapid și eficient.

Cu un credit pentru persoane juridice vei avea posibilitatea de a susține activitatea existentă, de a extinde afacerea sau de a acoperi nevoile de finanțare.

Cine poate beneficia de un credit?

Orice tip de afacere legală, întreprindere mică și mijlocie poate solicita un credit pentru IMM. Fie că activează în domeniul agriculturii, comerțului sau chiar contabilitate, IT, transport, turism sau HoReCa, poate, de asemenea, solicita un credit pentru afaceri.

Dacă business-ul tău sau planurile tale de dezvoltare au nevoie de finanțare, poți caută cea mai bună soluție de creditare care să răspundă nevoilor tale financiare. Fie că ai planificată investiția într-un sediu nou, fie că vrei să achiziționezi echipamente de producție sau activitatea curentă are un necesar crescut de lichidități, un credit IMM este una dintre cele mai eficiente metode prin care îți poți finanța afacerea și poți asigura creșterea rapidă a acesteia.

La ce poţi folosi un credit?

Destinația principala a unui credit IMM este completarea surselor financiare proprii atunci când acestea sunt insuficiente pentru realizarea planurilor de investiții ale firmei.

Ai nevoie de echipamente noi pentru extinderea sau modernizarea activității, de renovare sau de modernizarea spațiului de lucru? Creditele rapide pentru imm pot avea nenumărate destinații, în funcție de nevoile fiecărei afaceri în parte. De exemplu, o finanțare de acest gen o poți folosi pentru stocurile de marfă, pentru a plăti furnizorii, salariile sau pentru a acoperi diverse taxe datorate statului. O altă destinație a banilor poate fi achiziționarea de autovehicule, utilaje sau pentru amenajarea punctului de lucru în sine.

Beneficiile unui credit pentru persoane juridice

Creditul pentru persoane juridice poate fi solicitat în mai multe situații, atât pentru o afacere la început de drum, cât și pentru a rezolva nevoile financiare pe care le are deja o afacere în dezvoltare. În prezent, creditele pentru afaceri sunt o opțiune extrem de avantajoasă pentru că prezintă numeroase beneficii.

Rapiditate. pentru că tot procesul se poate desfășura online, fără a fi nevoie de o vizită la bancă. Răspunsul băncii îl primeșți în cel mai scurt timp, iar banii îi poți primi direct în contul tău.

Minim de documente. pentru aceste credite se solicită un pachet minim de acte care sunt necesare pentru analiza ulterioară. Ba mai mult, completezi online cererea de credit, și vei primi automat pe mail formularul de cerere și documentele în vederea preaprobării.

Rate fixe. beneficiezi de rate fixe pe toată durata creditului, deoarece planificarea financiară este esențială în cazul oricărui tip de afacere. De aceea, un plan de rate fixe reprezintă un avantaj foarte important oferit de creditele pentru persoane juridice.

Plan flexibil de rambursare. pentru că poți alege împreună cu instituția de finanțare un plan de rambursare care ți se potrivește, adaptat specificului activității tale, pe o perioada mai lungă de până la 48 de luni.

Aplică aici pentru un credit pentru afacerea ta

Contact Us

Citeste mai mult

Credius IFN SA, insitituție financiară nebancară specializată în creditări multiple, denumită în continuare Credius, în calitate de operator de date cu caracter personal conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor), vă aduce la cunoștință următoarele:

Începând cu data de 21.10.2022, activitatea de creditare pentru Persoane Juridice se va face direct de către Business Microcredit, partener din cadrul grupului Credius, astfel încât prin prin completarea formularului de contact, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal (date de identificare, date de contact, date financiare, date ce privesc săvârșirea fraudelor etc. Pentru detalii suplimentare consultați secțiunea Termeni și Condiții [https://businessmicrocredit.ro/termeni-si-conditii/]) de către noua entitate. Având în vedere că Regulamentul 679/2016 (GDPR) se aplică doar persoanelor fizice, vor fi prelucrate datele cu caracter personal ale persoanelor fizice, care au legătură cu societatea și care doresc să acceseze finanțarea (asociați, acționari, administratori, directori etc).

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate și stocate în cadrul grupului Credius doar în scopuri legitime ce țin de relațiile de afaceri și având un temei legal de prelucrare prevăzut de legislația în vigoare aplicabilă la nivel European și intern (încheierea și executarea contractelor, îndeplinirea obligațiilor legale ale operatorului, marketing, realizarea proceselor de afaceri etc). Refuzul dumneavoastră de accesare a noii pagini duce la imposibilitatea stabilirii unei relații de afaceri și a utilizării serviciilor de finanțare aferente.

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal
Sunt de acord cu politica de confidentialitate Credius*