Cum aplici pentru un credit IMM

Credit IMM online

Atunci când te decizi să finanțezi dezvoltarea afacerii tale este important să vezi care sunt pașii necesari pentru acordarea creditelor IMM. Este de preferat să alegi produsele care necesită proceduri cât mai simple și mai rapide, astfel încât să nu pierzi oportunitățile oferite de piață.

Obținerea creditelor IMM se poate face și online, acesta fiind un avantaj important, care te ajută să economisești timp. Nu este necesară deplasarea până la sediul instituției care acordă împrumutul, iar documentele suplimentare se pot transmite pe mail.

Aplică aici pentru un credit pentru afacerea ta

Contact Us

Citeste mai mult

Credius IFN SA, insitituție financiară nebancară specializată în creditări multiple, denumită în continuare Credius, în calitate de operator de date cu caracter personal conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor), vă aduce la cunoștință următoarele:

Începând cu data de 21.10.2022, activitatea de creditare pentru Persoane Juridice se va face direct de către Business Microcredit, partener din cadrul grupului Credius, astfel încât prin prin completarea formularului de contact, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal (date de identificare, date de contact, date financiare, date ce privesc săvârșirea fraudelor etc. Pentru detalii suplimentare consultați secțiunea Termeni și Condiții [https://businessmicrocredit.ro/termeni-si-conditii/]) de către noua entitate. Având în vedere că Regulamentul 679/2016 (GDPR) se aplică doar persoanelor fizice, vor fi prelucrate datele cu caracter personal ale persoanelor fizice, care au legătură cu societatea și care doresc să acceseze finanțarea (asociați, acționari, administratori, directori etc).

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate și stocate în cadrul grupului Credius doar în scopuri legitime ce țin de relațiile de afaceri și având un temei legal de prelucrare prevăzut de legislația în vigoare aplicabilă la nivel European și intern (încheierea și executarea contractelor, îndeplinirea obligațiilor legale ale operatorului, marketing, realizarea proceselor de afaceri etc). Refuzul dumneavoastră de accesare a noii pagini duce la imposibilitatea stabilirii unei relații de afaceri și a utilizării serviciilor de finanțare aferente.

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal
Sunt de acord cu politica de confidentialitate Credius*

Pași pentru acordarea creditelor IMM

Dacă te întrebi cum obții un credit IMM, este important să știi că primul pas pentru procedura online este completarea unui formular de contact, pe site-ul instituției care acorda împrumutul. Formularul trebuie să fie completat cu datele de identificare fiscală ale firmei, suma solicitată ca împrumut și date de contact ale solicitantului.

Vei primi apoi pe mail o cerere de împrumut, care trebuie completată și ți se vor solicita câteva documente despre activitatea și situația financiară a firmei. Aceste documente sunt necesare pentru preaprobarea împrumutului.

Odată completat și acest pas, urmează răspunsul instituției creditoare, cu decizia privind solicitarea de creditare. Aceasta se poate obține chiar în câteva ore de la primirea documentelor solicitantului. În cazul anumitor instituții creditoare, dacă cererea este aprobată, poți primi banii solicitați în cont în 24 de ore, pentru a putea să-i folosești prompt. Utilizarea creditului este dictată de prioritățile pe care le stabilești și nu este nevoie să justifici destinația fondurilor primite.

O astfel de procedură online este foarte benefică pentru dezvoltarea afacerii tale, într-un mediu economic dinamic și concurențial, așa că este timpul să treci la acțiune și să aplici acum pentru un credit IMM avantajos!