fbpx

Cum aplici pentru un credit IMM

Credit IMM online

Atunci când te decizi să finanțezi dezvoltarea afacerii tale este important să vezi care sunt pașii necesari pentru acordarea creditelor IMM. Este de preferat să alegi produsele care necesită proceduri cât  mai simple și mai rapide, astfel încât să nu pierzi oportunitățile oferite de piață.

Obținerea creditelor IMM se poate face și online, acesta fiind un avantaj important, care te ajută să economisești timp. Nu este necesară deplasarea până la sediul instituției care acordă împrumutul, iar documentele suplimentare se pot transmite pe mail.

Aplică aici pentru un credit pentru afacerea ta

  • Toate câmpurile sunt obligatorii

Pași pentru acordarea creditelor IMM

Dacă te întrebi cum  obții un credit IMM, este important să știi că primul pas pentru procedura online este completarea unui formular de contact, pe site-ul instituției care acorda împrumutul. Formularul trebuie să fie completat cu datele de identificare fiscală ale firmei, suma solicitată ca împrumut și date de contact ale solicitantului.

Vei primi apoi pe mail o cerere de împrumut, care trebuie completată și ți se vor solicita câteva documente despre activitatea și situația financiară a firmei. Aceste documente sunt necesare pentru preaprobarea împrumutului.

Odată completat și acest pas, urmează răspunsul instituției creditoare, cu decizia privind solicitarea de creditare. Aceasta se poate obține chiar în câteva ore de la primirea documentelor solicitantului.  În cazul anumitor instituții creditoare, dacă cererea este aprobată, poți primi banii solicitați în cont în 24 de ore, pentru a putea să-i folosești prompt. Utilizarea creditului este dictată de prioritățile pe care le stabilești și nu este nevoie să justifici destinația fondurilor primite.

O astfel de procedură online este foarte benefică pentru dezvoltarea afacerii tale, într-un mediu economic dinamic și concurențial, așa că este timpul să treci la acțiune și să aplici acum pentru un credit IMM avantajos!