De ce credit IMM

Credit IMM cu aprobare rapida

Accesul la finanțare rapidă și avantajoasă este esențial pentru dezvoltarea sectorului IMM-urilor. Piața oferă produse de finanțare diverse pentru persoanele juridice, dar multe dintre ele impun condiții pe care o parte dintre firme nu le pot îndeplini. În alte cazuri, procedurile de aprobare sunt lente și prea complexe.

Există însă produse de creditare pentru IMM care îți facilitează obținerea finanțării în câțiva pași simpli, cu un minim de documente și aprobări rapide.

Aplică aici pentru un credit pentru afacerea ta

Contact Us

Citeste mai mult

Credius IFN SA, insitituție financiară nebancară specializată în creditări multiple, denumită în continuare Credius, în calitate de operator de date cu caracter personal conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor), vă aduce la cunoștință următoarele:

Începând cu data de 21.10.2022, activitatea de creditare pentru Persoane Juridice se va face direct de către Business Microcredit, partener din cadrul grupului Credius, astfel încât prin prin completarea formularului de contact, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal (date de identificare, date de contact, date financiare, date ce privesc săvârșirea fraudelor etc. Pentru detalii suplimentare consultați secțiunea Termeni și Condiții [https://businessmicrocredit.ro/termeni-si-conditii/]) de către noua entitate. Având în vedere că Regulamentul 679/2016 (GDPR) se aplică doar persoanelor fizice, vor fi prelucrate datele cu caracter personal ale persoanelor fizice, care au legătură cu societatea și care doresc să acceseze finanțarea (asociați, acționari, administratori, directori etc).

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate și stocate în cadrul grupului Credius doar în scopuri legitime ce țin de relațiile de afaceri și având un temei legal de prelucrare prevăzut de legislația în vigoare aplicabilă la nivel European și intern (încheierea și executarea contractelor, îndeplinirea obligațiilor legale ale operatorului, marketing, realizarea proceselor de afaceri etc). Refuzul dumneavoastră de accesare a noii pagini duce la imposibilitatea stabilirii unei relații de afaceri și a utilizării serviciilor de finanțare aferente.

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal
Sunt de acord cu politica de confidentialitate Credius*

Ce avantaje ai la un credit IMM

Fiind vorba de firme mici sau mijlocii, procesul de aprobare a unui credit este mai puțin complex, comparativ cu marii actori din economie. Sunt instituții care acorda finanțări pentru IMM în cel mult 24 de ore de la depunerea solicitării.

Produsele online de creditare pentru business-uri îți economisesc timp prețios, toate etapele fiind bifate din fața calculatorului sau de pe telefonul mobil. Inclusiv documentele care atestă situația finaiciară a firmei pot fi trimise pe mail.

Returnarea împrumutului se poate face și în rate fixe pe toată durata creditului, astfel încât tu să poți să-ți planifici cheltuielile pe termen lung. Fie că vrei să achiziționezi utilaje de producție noi, fie să muți activitatea firmei într-un sediu mai mare sau să achiți datoriile către furnizori sau săți achiți datoriile către stat, modul în care cheltui finanțarea obținută nu trebuie justificat. Important este ca împrumutul să ajute la dezvoltarea afacerii și deschiderea unor oportunități de creștere.

Folosește beneficiile unui credit IMM și treci la nivelul următor cu afacerea pe care o administrezi!