fbpx

De ce credit IMM

Credit IMM cu aprobare rapida

Accesul la finanțare rapidă și avantajoasă este esențial pentru dezvoltarea sectorului IMM-urilor. Piața oferă produse de finanțare diverse pentru persoanele juridice, dar multe dintre ele impun condiții pe care o parte dintre firme nu le pot îndeplini. În alte cazuri, procedurile de aprobare sunt lente și prea complexe.

Există însă produse de creditare pentru IMM care îți facilitează obținerea finanțării în câțiva pași simpli, cu un minim de documente și aprobări rapide.

Aplică aici pentru un credit pentru afacerea ta

  • Toate câmpurile sunt obligatorii

Ce avantaje ai la un credit IMM

Fiind vorba de firme mici sau mijlocii, procesul de aprobare a unui credit este mai puțin complex, comparativ cu marii actori din economie. Sunt instituții care acorda finanțări pentru IMM în cel mult 24 de ore de la depunerea solicitării.

Produsele online de creditare pentru business-uri îți economisesc timp prețios, toate etapele fiind bifate din fața calculatorului sau de pe telefonul mobil. Inclusiv documentele care atestă situația finaiciară a firmei pot fi trimise pe mail.

Returnarea împrumutului se poate face și în rate fixe pe toată durata creditului, astfel încât tu să poți să-ți planifici cheltuielile pe termen lung. Fie că vrei să achiziționezi utilaje de producție noi, fie să muți activitatea firmei într-un sediu mai mare sau să achiți datoriile către furnizori sau săți achiți datoriile către stat, modul în care cheltui finanțarea obținută nu trebuie justificat. Important este ca împrumutul să ajute la dezvoltarea afacerii și deschiderea unor oportunități de creștere.

Folosește beneficiile unui credit IMM și treci la nivelul următor cu afacerea pe care o administrezi!