Credit Urgent IMM Blog

Solutie ideala pentru afacerea ta – linie credit persoane juridice

Inca esti in cautarea unei solutii de finantare pentru afacerea ta? Crezi ca nu o poti scoate la capat? Atunci cand te avanti in dezvoltarea propriei afaceri, e bine sa fii si precaut si prevazator, pentru ca se poate intampla, uneori, sa ai nevoie de bani in plus pentru achizitia de materii prime sau marfuri, pentru plata furnizorilor sau pentru plata salariilor. Cu linia de credit pentru persoane juridice ai acces la banii necesari activitatii de zi cu zi a afacerii tale. Iar vestea buna este ca ai aprobare intr-un timp foarte scurt si planul de rambursare al ratelor este unul flexibil.

Ce presupune un credit pentru persoane juridice?

Te intrebi cu ce te poate ajuta un credit persoane juridice? Acest tip de credit reprezintă capitalul necesar pe care il poți accesa în vederea finanțării afacerii proprii. Atunci cand resursele financiare proprii devin insuficiente, acest tip de credit vine în completarea pentru finalizarea planurilor de investiții inițiale ale firmei.

Creditul pentru persoane juridice, se dovedește a fi folositor în situațiile dificile prin care poate trece afacerea ta. Vei putea utiliza banii obținuți pentru a achita anumite facturi urgente, sau unele salarii restante, pentru care pur și simplu nu mai dispui de lichidități, dar care nici nu mai suportă amânare.

Linie de credit: o modalitate de creditare care se realizeaza in baza unui contract de credit, prin care iti punem la dispozitie fondurile de care ai nevoie pentru a acoperi cheltuielile companiei tale: cheltuieli aferente perioadei curente, aprovizionari cu stocuri de materii prime si material, plata furnizorilor, a taxelor, salariilor si refinantarea altor linii de credit.

Ce beneficii ai cu creditul pentru persoane juridice?

Linia de credit persoane juridice este destinata, atât pentru o afacere la început de drum, cât și pentru a rezolva nevoile financiare pe care le are deja o afacere în dezvoltare. În prezent, creditele pentru afaceri sunt o opțiune extrem de avantajoasă pentru că prezintă numeroase beneficii.

Operatiuni 100% online – completezi online cererea de credit, și vei primi automat pe mail formularul de cerere și documentele în vederea preaprobării.

Minim de documente – pentru aceste credite se solicită un pachet minim de acte care sunt necesare pentru analiza ulterioară.

Rapiditate – răspunsul băncii îl primeșți în cel mai scurt timp, iar banii îi poți primi direct în contul tău.

Rate fixe – poate cel mai important beneficiu, planul de rate fixe este esential in cazul oricarui tip de afacere pentru ca ii permite acesteia planificare financiara pe termen indelungat

Plan flexibil de rambursare –  poti alege un plan de rambursare care ți se potrivește, adaptat specificului activității tale, pe o perioada mai lungă, de până la 48 de luni.

Creditul persoane juridice este o linie de credit personalizată nevoilor afacerii tale, flexibilă si simplu de accesat. Te-am convins?
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *